Il paperonero

via Castello 2 - Colà di Lazise
37017 - Verona (VR)

Tel. +39 0456490164
Email: info@ilpaperonero.it

 

LA PIZZERIA

"organic yeats"

PIZZE ROSSE
(WITH TOMATO SAUCE)

la ricotta di bufala: tomato sauce, buffalo ricotta cheese tomatoes, olives from Taggia, basil, pink pepper, olive oil

la margherita di bufala: tomato sauce, buffalo mozzarella, tomatoes, basil, olive oil

la marinara di calamari Patagonia: tomato sauce, S. Marzano baked tomatoes, Patagonia squid, garlic, oregano, basil, parsley, chilli, olive oil

la parmigiana: tomato sauce, buffalo mozzarella, eggplants, S. Marzano baked tomatoes, parmesan, chilli, parsley, olive oil

la n’duja calabrese ( hot spreadable salami ): tomato sauce, buffalo mozzarella, n’duja calabrese, olives from Taggia, tomatoes, basil, olive oil

la salamino indiavolato: tomato sauce, buffalo mozzarella, spicy salami from Napoli, caramelized red onion from Tropea, oregano, olive oil

la cotto di culatello: tomato sauce, buffalo mozzarella, cooked ham culatello, Pantelleria capers, shoots of the season, olive oil

la cotto di culatello & funghi freschi: tomato sauce, buffalo mozzarella, fresh mushrooms, cooked ham culatello, Castelmagno, olive oil

il filetto di tonno & la rossa di Tropea: tomato sauce, stracciatella pugliese, tuna fillet, caramelized red onion from Tropea, Pantelleria, basil, capers, olive oil

la carciofi di roma, alici & calamari: tomato sauce, stracciatella pugliese, Patagonia squid, Artichokes of Rome, anchovies from Mar Cantabrico, parsley, olive oil

la frutti d’amare: tomato sauce, tomatoes, prowns from Argentina, New Zeland green mussels, Patagonia squids, basil, garlic, chilli, olive oil

LE PIZZE BIANCHE
(WITHOUT TOMATO SAUCE)

la funghi freschi: buffalo mozzarella, tomatoes, fresh mushrooms, parsley, buffalo ricotta cheese, vegetable sprouts, olive oil

la 6 verdure: buffalo mozzarella, S. Marzano baked tomatoes, eggplants, zucchini, fresh cabbage, roman artichokes, vegetable sprouts, olive oil

la zucchine & crudo: provola cheese from Tuscany, Parma row ham, zucchini, fig sauce, olive oil

la mortadella di Prato: buffalo mozzarella, mortadella from Prato , provola from Tuscany, olives from Taggia, olive oil

la Cantabrico: buffalo mozzarella, tomatoes, anchovies from mar Cantabrico, olives from Taggia, capers from Pantelleria, basil, pink pepper, olive oil

la speck di Sauris: buffalo mozzarella, Speck from Sauris, primo sale cheese, fresh cabbage, bitter-sweet chilli pepper, nut bio oil

la gamberi Argentina: stracciatella pugliese, S. Marzano baked tomatoes, prowns from Argentina, buffalo ricotta, zucchini, olive oil

la cunzata di Sicilia: buffalo mozzarella, fresh tomatoes, anchovies from Mar Cantrabrico, olives from Taggia, primo sale cheese, sesame seeds, origan, basil, olive oil

la culazza: stracciatella cheese, tomatoes, Parma row ham, blu Saint Agur, lamb lettuce, olive oil

la piada ai 4 formaggi: buffalo mozzarella, provola from Tuscany, blu di Saint Agur, Castelmagno cheese, coppa from Zibello, lamb lettuce

la bresaola di toro Valtellina: buffalo mozzarella, bull bresaola from Valtellina, primo sale cheese, lamb lettuce, honey ivy, poppy seeds, olive oil

la Benedict: buffalo mozzarella, S. Marzano baked tomatoes speck from Sauris, lamb lettuce, hollandaise sauce, chives, olive oil



LE BIRRE

LE BIRRE IN BOTTIGLIA

NA BIRRETTA ROSSA
(artigianale italiana 6,3% alc. vol.) 33cl
NA BIRRETTA BIO
(artigianale bio italiana 4,5% alc. vol.) 33cl
BLOEMENBIER
(strong ale belga ai fiori 7% alc. vol.) 33cl
HACKER PSCHORR
(Keller Bier di Monaco 5,5% alc. vol.) 50cl
AUGUSTINER WEIZEN
(weizen di Monaco 5,4% alc. vol.) 50cl
HALLERTAUER mandarina
(keller non filtrata tedesca 4,9% alc.vol.) 50cl
DUBLIN PORTER ( special guinness )
(porter irlandese 3,8% alc.vol.) 50cl
SIERRA NEVADA hop hunter
(ipa californiana 6,2% alc.vol.) 35cl
ANTONIANA borgo della paglia
(birra veneta PRESIDIO SLOW FOOD 5,6%alc.vol.) 50cl
LA TRAPPE blond
(trappista olandese 6,5 % alc. vol.) 75cl
BLANCHE DE BRABANT
(blanche belga 5 % alc. vol.) 75cl

LA BIRRA ALLA SPINA

MENABREA
(premium pils italiana 5,2 % alc.vol.)
piccola 20cl - media 40cl

BIRRA ANALCOLICA

PAULANER
(alkoholfrei)

LA CARTA DEI VINI

I VINI ROSSI

Bardolino classico DOC*
ALBINO PIONA
Valpolicella classico DOC
PAOLO COTTINI
Valpolicella superiore ripasso DOC
PAOLO COTTINI

I VINI BIANCHI

Custoza sup. Ca' del Magno DOC*
MONTE DEL FRA
Lugana Catulliano DOC BIO*
PRATELLO
Soave il Roccolo classico DOC
LE MANDOLARE

I VINI ROSATI

Bardolino chiaretto DOC
ALBINO PIONA
Bardolino chiaretto brut
COSTA D’ORO

LE BOLLICINE

Prosecco Treviso extra dry DOC*
LA MARCA
Prosecco millesimato DOCG Valdobbiadene
ANDREOLA
Franciacorta brut DOCG
CONTADI CASTALDI

INFO

via Castello, 2 - Colà di Lazise
37017 - Verona (VR)
Orari di aperura
Aperto tutte le sere dalle 19 alle 23
Chiuso il martedì
Per info e prenotazioni
Tel. +39 0456490164
Email: info@ilpaperonero.it
Nota: per navigatore inserire piazza Pozzo come destinazione.